• DOPRAVA ZADARMO
    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G
    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G
    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G
    keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

    BRAVSON GROUP s.r.o. Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G

    Hodnotenie(0)
    Moderná fotopasca GSM 4G, SMS ovládanie, LCD displej a laserové ukazovátko. Snímanie v 55°, rozlíšenie 24 MP a video full HD. Pokiaľ budete natáčať dlhšie, bude časový úsek rozdelený do viacerých videí. Táto revolučná fotopasca BUNATY FULL HD GSM, bude Vaším nevyhnutným partnerom nielen pre zabezpečenie a ochranu vášho majetku, ale aj pre parádne fotografie zvierat a prírody. Táto najnovšia GSM fotopasca je špičkou technológie, ktorá zachytáva každý okamih s neuveriteľnou kvalitou a to aj za šer
    357,99 €
    Vrátane DPH
    SKLADOM u dodávateľa (dodanie 3-10 dní)
    2 ks na sklade
    Počet kusov:
    local_atmKúpiť na splátkyNapíšte svoju recenziu

    EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

    Nakúpte na splátky

    EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

    • BEZPEČNOSŤ: BEZPEČNOSŤ: Bezpečná platba platobnými kartami VISA, MasterCard a Maestro.
    • RÝCHLOSŤ: RÝCHLOSŤ: Objednaný tovar doručíme nasledujúci pracovný deň od expedície.
    • FÉROVOSŤ: FÉROVOSŤ: Vrátenie peňazí pri vrátení tovaru do 14 dní bez udania dôvodu.
    • SKÚSENOSŤ: SKÚSENOSŤ: Sme na Slovensku od roku 2000, v Nemecku dokonca od roku 1979!

    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G

    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G

    Fotky a video odosiela cez 4G do 1 minúty na mail, cloud, odosielanie cez SIM kartu, polohovateľná anténa, diaľkové ovládanie cez SMS, foto a video ukladá na 32GB SD kartu, uhol snímania 55°, 24MP foto, FULL HD video v dĺžke 1 minúta, časovač pre nastavenie času snímania, laserové ukazovátko pre zameranie priestoru na snímanie, USB konektor na počítač na sťahovanie fotiek, alebo z SD karty, LCD display vpredu pod krytom, certifikácia IP 67 - prachotesná, vodotesná (odolná voči dažďu), tepelné pohybové čidlo, prísvit 940nm - infračervené neviditeľné prisvietenie do 10 - 15m, napájanie cez 8x AA (tužkové batérie), možnosť napojiť na externé napájanie, alebo do siete. Výborne poslúži na zabezpečenie a ochranu majetku, kedy môžete situáciu okamžite riešiť a zasiahnuť, ale poteší aj poľovníkov a nadšencov prírody na zachytenie fascinujúcich snímok zvierat. Fotopasca vytvára kvalitné snímky aj z fotenia v noci.Fotopasce Bunaty sú vytvorené s láskou pre každého dobrodruha a sú profesionálnymi zariadeniami špeciálne navrhnutými pre Českú a Slovenskú republiku. Ich spoľahlivosť, odolnosť a kvalita sú to, čo zaujalo aj PČR a Lesy ČR. Sieť týchto úžasných zariadenípokrýva viac ako 200 miest a obcí v ČR, čo svedčí o ich nezastupiteľnej hodnote. Doprajte si pocit bezpečnosti a zachytávajte snímky a videá tam, kde potrebujete. S touto fotopascou Vám už nič neunikne a vaše cesty budú plné úžasných objavov..

    Bonusový darček od nás!

    Akú výhodu Vám prinášame? Každý zákazník, ktorý si túto fotopascu u nás zakúpi, dostane úplne zadarmo 32 GB SD kartu + kovový box k fotopasci + SIM kartu. SD karta Vám poslúži ako úložisko pre urobené snímky a video sekvencie. Kovový box sa postará o to, aby fotopasca bola chránená pred poškodením a pred zlodejmi. Dobíjacia SIM karta, je bez záväzkov u operátora, a umožní Vám ľahké dobíjanie kreditu kedykoľvek budete potrebovať. Na fotopasce s GSM modulom potrebujete SIM kartu, na ktorej je aktivovaný internet. Následne je možné využiť funkcie zasielania záznamu z fotopasce na telefón alebo email.

    Bunaty-Full-HD-s-GSM-veci-zdarma-X

    Majte situáciu vždy pod kontrolou

    Fotopasca BUNATY s FULL HD rozlíšením a GSM funkciou odosiela zachytené snímky na e-mail alebo mobil, a to do iba 1 minúty od detekcie pohybu. S touto fotopascou ste schopní okamžite reagovať na narušiteľa, napríklad zlodeja, a zachytiť ho tak priamo pri čine. Alebo sa môžete nechať strhnúť fascinujúcimi snímkami zvierat. Fotopasca je vhodná aj na použitie dlhšej vzdialenosti.

    fotopast-GMS-4G


    Fotopasca šitá na mieru

    Fotopasca s extra rýchlym modulom GSM bude Vašim pomocníkom šitým na mieru! Fotopascu si môžete pohodlne nastavovať SMS diaľkovým ovládaním zo svojho telefónu, odkedy dokedybyť aktívna. Prípadne ju vypnúť a zapnúť. Vďaka tomuto systému budete nielen šetriť batériu, ale navyše nebudete mať zahltenú kartu plnú nepotrebných snímok. Fotopasca bude fotiť iba tak, ako vy potrebujete. To ale nie je zďaleka všetko! Fotografiu si môžete nechať poslať kedykoľvek na vyžiadanie prostredníctvom SMS ovládania zo svojho mobilného telefónu. SMS diaľkové ovládanie nie je podmienkou pre využívanie fotopasce, a je úplne na Vás, či bude funkcia aktivovaná, alebo úplne vypnutá. Pri aktívnej funkcii SMS, musí byť fotopasca stále pripojená do siete GSM, pri tejto funkcii dochádza k vyššej spotrebe energie, to ale nie je žiadny problém, pretože fotopascu je možné napojiť na externé napájanie, alebo na sieť 220V.
       Fotopast-Bunaty-s-casovacem


    Ultra presné zameranie

    Konkurencia ponúka mnoho fotopascí, ktoré majú displej na zadnej strane prístroja, alebo je tak malý, že na ňom nie je skoro nič vidieť, čo je k ničomu. S takýmito fotopascami je problém s inštaláciou aj zameraním. Malý displej jednoducho neumožní fotopascu zamerať tak, aby dokonale snímala daný priestor. Fotopasca z radu Bunaty full HD je ale výnimkou a postará sa o ultra presné zameranie. Vďaka jeho vhodne umiestnenému displeju budete presne vidieť, čo budete snímať. Navyše si za zhoršených svetelných podmienok môžete pomôcť laserovým ukazovátkom. Na farebnom displeji môžete samozrejme vykonávať aj nastavenie pasce, a to v celom rozsahu.

    fotopast-display-laser


    Fotopasca neobmedzených možností

    Pre použitie fotopasce je nutné vložiť dátovú SIM kartu, ktorú možno ľahko zaobstarať za nízku cenu. Najlacnejší spôsob prijímania fotografií je nastavenie e-mailových notifikácií na mobile. Oznámenie o správe sa zobrazí priamo na displeji mobilu. Náklady sa pohybujú medzi 2-4 € mesačne za neobmedzené fotografie, a to všetko bez záväzkov u operátora. Fotopasca BUNATY taktiež umožňuje odosielanie snímok do cloudu pre maximálne pohodlné prezeranie. Vďaka SMS diaľkovému ovládaniu bude môcť zasielať SMS príkazy, nech už ste kdekoľvek!

    fotopast-s-sms-dalkovym-ovladanim

     

    Prispôsobená extrémnym podmienkam

    Fotopasca BUNATY FULL HD GSMrobustnú konštrukciu a odolá tak prípadným nárazom aj pádom. Silný vietor, dážď ani mráz túto fotopascu nezastaví, pretože nesie certifikáciu IP 67, ktorá zaručuje ochranu pred vniknutím prachu a odolnosť voči dažďu (nie je však vhodná pre celkové ponorenie). Fotopascu tak nemusíte schovávať pod prístreškom a môžete s ňou vyraziť aj do drsného terénu.

    fotky-z-fotopasti

     

    Istota českej značky

    Môžete sa spoľahnúť, že fotopasca, ktorú si zaobstaráte od tejto čestnej českej značky, je vysoko profesionálnym a kvalitným zariadením, ktoré Vás nesklame. Bunaty zaisťuje slovenský servis aj technickú podporu. Fotopasce sú špeciálne lokalizované pre Českú a Slovenskú republiku. Menu zariadenia a dodávaný návod je v českom jazyku. Bunaty je najpredávanejšia značka fotopascí v ČR a na našom trhu je viac ako 7 rokov.


    Video z fotopasce - Rys ostrovid


    Náš tip

    Využite nové české cloudové úložisko fotiek pre fotopasce s GSM modulom. K dispozícii je mobilná aplikácia pre telefóny andoid a IOS!

    uloziste-fotopasti-cloud-x


    Návod na použitie na stiahnutie:
    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G

    BRAVSON GROUP s.r.o.
    0550-XG
    2 ks

    Zatiaľ neboli pridané žiadne zákaznícke hodnotenia.

    Napíšte Vaše hodnotenie produktu
    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G

    Nakúpte na splátky

    41 produktov v rovnakej kategórii:

    Fotopasca BUNATY FULL HD GSM 4G
    357,99 €
    Vrátane DPH